V červenci v Praze proběhlo setkání vrcholného managementu všech firem Delta Capital, kterého se zúčastnilo více než třicet klíčových ředitelů investiční skupiny.

Michael Broda, zakladatel a současný předseda dozorčí rady Delta Capital, který se v současnosti věnuje rozvoji inovativních aktivit skupiny, představil aktuální vývoj a nové technologické postupy v jednotlivých projektech, které skupina uvádí na trh. Současně představil vizi Delta Capital: "Do roku 2022 budeme nejvýznamnější investiční skupinou v České republice", misi: "Dáváme věcem nový smysl a měníme je", mezi hodnotami firmy zmínil zodpovědnost, spolupráci v týmu a to, že to co děláme, nás baví. Michael Broda dále stanovil cíl pro plánovanou hodnotu skupiny k roku 2022.

Delta Capital se primárně koncentruje na rozvoj chytrých řešení propojením staré a nové ekonomiky, zejména s pomocí IoT, algoritmů, Big Data, nových technologických systémů a materiálů. Vlajkové lodě pro inovativní rozvoj jsou zejména v oblastech medicíny, zabezpečených dokumentech a dopravní infrastruktuře.

Radim Pařík, CEO skupiny, nastavil rámec strategických cílů pro další období až do roku 2022. Samotná strategická agenda vychází ze třech pilířů: "Kreativita, rychlost a střílení gólů", uvedl CEO, Radim Pařík.